how-to-safely-purchase-and-use-a-generator-|-electrical-contractor-mi

Cum să achiziționați și să utilizați în siguranță un generator

Întreruperile de curent fac parte din viață, din păcate. O parte a vieții în rețea constă în faptul că știm că energia electrică și alte elemente de utilitate publică pe care ne bazăm scapă adesea de sub controlul nostru. Vremea și alte „acte ale lui Dumnezeu” ne pot trimite într-o pană de curent timp de mai multe zile, ceea ce nu înseamnă doar că nu mai avem lumină – căldura, aerul condiționat, frigiderul și sobele și cuptoarele electrice nu funcționează. Acest lucru înseamnă că ați putea fi în pericol de îngheț, supraîncălzire și de a rămâne fără mâncare atât timp cât durează o pană de curent. Răspunsul este un generator, sau un sistem de alimentare de rezervă.

Nu vă zgârciți când vine vorba de generatoare. Dacă credeți că veți avea nevoie de unul, atunci faceți-vă timp să vă documentați atunci când cumpărați și fiți gata să scoateți niște bani pentru un generator de bună calitate care să vă dureze. Un generator secundar va deveni generatorul de energie electrică care vă va alimenta casa atunci când se întrerupe curentul electric, nu vreți ca acesta să cadă într-un moment de urgență.

Mai jos găsiți câteva informații despre generatoare și despre cum să le folosiți în siguranță.

Locația generatorului

Un generator nu ar trebui să funcționeze niciodată din interior, niciodată. Generatoarele emit monoxid de carbon, iar dacă sunt pornite din interiorul unui garaj sau al unui subsol, acest lucru poate duce la niveluri fatale de acumulare de monoxid de carbon în uși. Întotdeauna amplasați generatorul în exterior, la cel puțin 3,5 metri de orice fereastră deschisă, astfel încât gazele de eșapament să aibă posibilitatea de a se îndepărta. De asemenea, țineți cont de vecinii dumneavoastră, asigurați-vă că gazul nu pătrunde nici în casele lor.

Păstrați-vă generatorul uscat

Acest lucru poate fi dificil în timpul furtunilor, dar poziționați generatorul într-o zonă exterioară acoperită și uscată. Păstrați generatorul în afara condițiilor direct umede, în special atunci când este utilizat. Acest lucru este valabil și pentru dumneavoastră. Dacă v-ați udat în timpul mersului până la generator, asigurați-vă că vă uscați complet înainte de a atinge sau de a folosi în alt mod generatorul. Acesta este un dispozitiv care generează multă electricitate, poate fi periculos atunci când intră în contact cu apa.

Conectarea unui generator

Generatoarele nu sunt concepute pentru a funcționa la priza de perete, ci se conectează direct la un panou electric. Din acest motiv, un electrician care este instruit corespunzător și care utilizează instrumentele necesare ar trebui să fie cel care face acest lucru pentru dumneavoastră. Acest electrician va instala, de asemenea, un comutator de transfer automat, astfel încât să vă puteți asigura că alimentarea cu energie electrică este deconectată de la rețea înainte de a porni generatorul, ceea ce reprezintă un pas important pentru siguranța lucrătorilor din domeniul utilităților.

Întrebări frecvente

Cum mă asigur că generatorul meu încă funcționează?

Inspectarea periodică a generatoarelor este crucială pentru a vă asigura că acestea funcționează în condiții optime și pot oferi energie de rezervă în situații de urgență. Este important să fiți atenți la potențialele probleme care pot apărea odată cu utilizarea și trecerea timpului. Iată câteva aspecte esențiale pe care ar trebui să le luați în considerare în timpul inspectării generatoarelor:

1. Fisuri și Scurgeri: Verificați atent generatorul pentru orice semne de fisuri sau scurgeri de lichide. Fisurile pot permite pătrunderea apei sau a altor substanțe, afectând funcționarea corectă a echipamentului.

2. Nivelul de Ulei: Verificați nivelul de ulei al generatorului. Un nivel adecvat de ulei este esențial pentru buna funcționare a motorului. Asigurați-vă că există suficient ulei și că acesta este în stare bună, fără contaminări sau impurități.

3. Conexiuni Electrice: Examinați conexiunile electrice ale generatorului. Verificați dacă există cabluri deteriorate, conexiuni slabe sau orice alt semn de uzură. Conexiunile corecte și sigure sunt esențiale pentru prevenirea problemelor electrice.

4. Bateria: Asigurați-vă că bateria generatorului este încărcată și în stare de funcționare. O baterie descărcată sau defectă poate împiedica pornirea generatorului în momente critice.

5. Testarea Funcționalității: Realizați teste periodice pentru a vă asigura că generatorul poate porni și funcționa corespunzător. Aceasta poate include rularea generatorului pentru o perioadă scurtă pentru a vă asigura că toate componentele funcționează eficient.

Deși poate efectuați un control vizual de bază, este recomandat să solicitați unui profesionist să efectueze o inspecție detaliată a generatorului cel puțin o dată pe an. Un tehnician experimentat poate identifica problemele potențiale în stadii incipiente și poate oferi soluții adecvate pentru remedierea acestora.

Cât costă un generator?

Acest lucru depinde de ceea ce intenționați să faceți cu generatorul dumneavoastră. Generatoarele portabile mici pot fi achiziționate pentru 200 de dolari, în timp ce generatoarele de urgență mai mari pot depăși cu mult miile de dolari. Totul depinde de cantitatea de energie de care aveți nevoie.

Discutați cu un electrician profesionist despre instalarea unui generator la casa sau afacerea dvs. și fiți pregătit pentru ceva imprevizibil!

Este important să alegeți generatorul potrivit pentru casa sau afacerea dvs. care să vă satisfacă nevoile, iar Bratcher Electric vă poate ajuta. Suntem o firmă de contractare electrică cu servicii complete care vă va răspunde la întrebări și se va asigura că faceți alegerea corectă.

Timp de peste 60 de ani, am oferit o varietate de servicii electrice rezidenților și întreprinderilor din Michigan, inclusiv cabluri noi pentru case, servicii și instalare de generatoare, ventilatoare pentru întreaga casă, actualizări ale codului electric și ale serviciilor, protecție împotriva supratensiunilor și multe altele. Sunați astăzi pentru o consultație gratuită!

4.3/5 - (14 votes)
13 raspunsuri
 1. Gabriela says:

  Un articol foarte util și informativ! Mulțumesc pentru sfaturiile privind achiziționarea și utilizarea în siguranță a unui generator. Este important să fim conștienți de potențialele pericole și să respectăm toate recomandările furnizate. Siguranța este pe primul loc!

  Răspunde
 2. Alexandru Olarescu says:

  Important este să achiziționăm un generator de la un furnizor de încredere și să respectăm toate instrucțiunile de utilizare pentru a evita accidentele și a proteja siguranța noastră și a celor din jur.

  Răspunde
 3. Teodor Vasile says:

  Mulțumesc pentru sfaturi! Este esențial să fim atenți și responsabili atunci când achiziționăm și utilizăm un generator pentru a ne asigura de siguranța noastră și a celor din jur.

  Răspunde
 4. Florentina Bucur says:

  Apreciem că ne-ați oferit atât de multe informații esențiale și sfaturi pentru achiziționarea și utilizarea în siguranță a unui generator! Este important să fim responsabili și să ne informăm corect pentru a ne proteja și pe cei din jur. Mulțumesc!

  Răspunde
 5. Luca Constantinescu says:

  Unreal Engine is a game development engine developed by Epic Games. It provides a wide range of tools and features to create realistic and interactive virtual worlds for video games, simulations, architectural visualizations, and more.

  Here are five important things to know about Unreal Engine:

  1. Real-time rendering: Unreal Engine utilizes real-time rendering technology, which allows developers to view changes and modifications instantly while working on a project. This feature greatly speeds up the development process and enhances the overall workflow.

  2. Blueprint visual scripting: Unreal Engine uses a visual scripting system called Blueprint, which allows developers to create gameplay mechanics and logic without requiring in-depth programming knowledge. Blueprint makes it easier for artists and designers to prototype or develop their ideas quickly.

  3. Marketplace: Unreal Engine has a marketplace where developers can access a vast array of ready-to-use assets, such as 3D models, textures, animations, sound effects, and code snippets. This allows developers to save time and resources by leveraging assets created by other developers.

  4. Cross-platform development: Unreal Engine supports the development of games and applications for multiple platforms, including Windows, macOS, Android, iOS, consoles, and virtual reality devices. This cross-platform capability allows developers to target a wide range of audiences and devices.

  5. Community and support: Unreal Engine has a large and active community of developers who regularly share knowledge, offer support, and provide tutorials and resources. This community-driven approach fosters collaboration and knowledge exchange, helping developers overcome challenges and learn from each other’s experiences.

  Overall, Unreal Engine is a powerful and versatile game development engine that empowers developers to create high-quality and immersive experiences across various platforms.

  Răspunde
 6. Tudor Dan says:

  Simțiți-vă liber să utilizați acest generator, dar asigurați-vă întotdeauna că urmați instrucțiunile de siguranță și că aveți cunoștințe adecvate în utilizarea acestuia.

  Răspunde
 7. Laurențiu Luminita says:

  Ut writing code. This makes it easier for both experienced programmers and beginners to create complex game systems and interactions.

  3. Cross-platform support: Unreal Engine supports multiple platforms, including Windows, macOS, Linux, iOS, Android, PlayStation, Xbox, and more. This allows developers to build games and applications that can be run on various devices and consoles.

  4. Marketplace: Unreal Engine has a built-in marketplace where developers can find assets, plugins, and tools to enhance their projects. This saves time and effort in creating everything from scratch and provides a vast library of resources to choose from.

  5. Community and support: Unreal Engine has a large and active community of developers who share their knowledge, provide support, and collaborate on projects. This community-driven aspect ensures that there is always help and inspiration available for developers at all levels.

  Overall, Unreal Engine is a powerful and versatile tool for game development, offering a range of features and support that make it accessible to developers of all skill levels. Whether you’re a hobbyist or a professional, Unreal Engine provides the tools necessary to bring your virtual worlds to life.

  Răspunde
 8. Marian says:

  Serios, respectați întotdeauna regulile de siguranță atunci când utilizați un generator pentru a evita orice accident neplăcut.

  Răspunde
 9. Matei Vasile says:

  Rebuie să fiți atenți și precauți atunci când lucrați cu un generator pentru a evita accidentele. Siguranța este întotdeauna prioritară!

  Răspunde
 10. Sara says:

  Asigurați-vă că citiți și respectați cu atenție instrucțiunile de utilizare pentru a folosi corect și în siguranță generatorul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *