the-top-tips-on-how-to-choose-a-new-electrical-company!

Cele mai bune sfaturi despre cum să alegi o nouă companie de electricitate!

Cum să găsești următorul cel mai bun electrician din apropierea ta

Este ușor să presupunem că primele câteva nume care apar la o căutare pentru „Electrician Near Me” sunt cele mai bune din zonă. La urma urmei, sunt în partea de sus a rezultatelor căutării pentru un motiv, nu? Din păcate, nu este întotdeauna așa.

Companiile cu un serviciu clienți slab și cu practici de afaceri inferioare pot apărea adesea pur și simplu pentru că se află în apropierea dumneavoastră. Verificarea recenziilor online ale unei companii este un bun început, dar acestea nu spun întotdeauna întreaga poveste. Mai jos sunt câteva semnale de alarmă care indică faptul că ați angajat o companie care ar putea sfârși prin a vă lăsa cu un incendiu electric!

Siguranța ar trebui să fie întotdeauna importantă

red flag

Ultimul lucru pe care doriți să îl vedeți din partea cuiva care lucrează în casa sau în afacerea dvs. este lipsa echipamentului electric de siguranță. Acest lucru poate fi periculos nu numai pentru tehnician, ci și pentru dvs., familia sau angajații dvs.

Orice tehnician de la o companie de electricitate decentă ar trebui să fie capabil să răspundă la toate întrebările pe care le aveți cu privire la siguranță. De fapt, cei care fac mai mult decât atât vă vor oferi, în general, un rezumat al siguranței înainte de a începe lucrarea.

Atunci când o companie nu asigură o instruire adecvată și echipament de siguranță, aceasta este un semn de lipsă de responsabilitate, precauție și practici comerciale de bun simț. Lucrul cu electricitatea este foarte periculos și există reglementări și legi de siguranță care trebuie respectate pentru a proteja toate persoanele implicate. Atunci când vă alegeți următorul electrician, asigurați-vă că acesta vine complet echipat și certificat.

Nu ignorați un serviciu clienți prost

Serviciul clienți este probabil cel mai important aspect al relațiilor cu orice companie. Un tehnician sau un reprezentant de vânzări nepoliticos poate transforma o experiență, altfel nedureroasă, într-un coșmar de joasă speță. Serviciul clienți este, fără îndoială, cel mai ușor lucru pe care o companie îl poate face bine.

În comparație cu instalarea de iluminat sau repararea cablurilor, serviciul clienți nu necesită prea multă expertiză. De aceea, atunci când întâlniți un serviciu clienți slab, ar trebui să vă lăsați să vă întrebați cât de bun este restul companiei.

bad service

Fie că este vorba de o persoană nepoliticoasă la celălalt capăt al firului, de o schimbare bruscă a ofertei inițiale pentru lucrare sau de faptul că nu reușești să iei legătura cu ei, este ușor să îți dai seama când întâlnești un semnal de alarmă. O experiență inițială proastă atunci când contactați compania pentru a solicita o ofertă sau pentru a face o programare este, de obicei, un semn că vor urma și alte servicii proaste.

Reprogramarea vă poate pune în pericol locuința!

frustrated person

La fel ca și în cazul serviciului clienți, respectarea unei programări nu este un lucru greu de făcut. Pentru electricienii competenți, acest lucru ar trebui să fie o evidență. Reprogramarea constantă este un semn că timpul clientului nu este apreciat sau că firma își asumă mai multă muncă decât poate face față.

În orice caz, este un semn că lucrați cu o companie inferioară. Dacă experiența dvs. cu ei a fost altfel pozitivă, o programare reprogramată poate să nu fie o problemă atât de mare. Dar dacă se reprogramează de mai multe ori sau s-au dovedit a fi mai puțin satisfăcătoare în alte moduri, este timpul să găsiți un nou electrician.

Notați post
6 raspunsuri
 1. Alex Aurel says:

  Este întotdeauna util să ai informații obiective și utile atunci când iei o decizie importantă legată de alegerea furnizorului de electricitate. Mulțumesc pentru sfaturi!

  Răspunde
 2. Anamaria Adrelean says:

  Multumesc pentru informatiile utile! Ma voi asigura ca le urmez pentru a alege cea mai buna companie de electricitate pentru nevoile mele.

  Răspunde
 3. Paul Baciu says:

  Alegerea unei companii de electricitate potrivite este crucială pentru bugetul meu. Mulțumesc pentru sfaturi și informații utile!

  Răspunde
 4. Client Zamfir says:

  Am avut mereu dificultăți în alegerea unei companii de electricitate, dar acum mă simt mai pregătit să fac cea mai bună alegere datorită acestor sfaturi!

  Răspunde
 5. Ioana says:

  Sfaturile sunt foarte utile! Acum știu cum să aleg cea mai bună companie de electricitate pentru nevoile mele. Mersi!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *