why-you-should-have-a-home-generator

De ce ar trebui să aveți un generator acasă

Puține lucruri sunt mai frustrante decât atunci când se întrerupe curentul și rămâi în întuneric, cu mâncarea din frigider în pericol de a se strica și cu aparatele complet întunecate. Nu puteți prevedea când se va întâmpla acest lucru și nu puteți face practic nimic pentru a-l opri.

Dacă rămâneți fără curent electric, puteți fi pregătit cu un generator de rezervă în casă.

Generatoarele de rezervă nu sunt ceva ce fiecare casă poate avea la îndemână. Dar există beneficii aproape nelimitate pentru a avea unul atunci când vine momentul. Este o investiție și este ceva ce s-ar putea să nu folosiți niciodată, dar dacă este necesar, veți fi incredibil de fericiți că îl aveți atunci când vă poate reaprinde luminile, vă poate reporni aparatele electrocasnice și poate menține căldura sau aerul condiționat în funcțiune.

Mai jos sunt prezentate câteva dintre principalele motive pentru care ar trebui să investiți într-un generator de rezervă.

Putere automată

Generatoarele de rezervă sunt concepute pentru a porni cât mai repede posibil atunci când se întrerupe curentul principal. Atunci când se stinge lumina, generatorul va porni în câteva secunde pentru a permite un timp minim între întrerupere și revenirea curentului. Când revine curentul, generatorul se va opri din nou. Acest sistem automatizat și fără întreruperi este ideal pentru furtuni și întreruperi neașteptate.

Încălzire și răcire

O parte importantă a menținerii curentului electric, ca beneficiu suplimentar, este menținerea activă a sistemului de încălzire și răcire. Dacă vă cade curentul în timpul unei furtuni în care este o căldură sau un frig intens, va trebui să mențineți căldura sau aerul condiționat în funcțiune pentru a vă menține casa și familia în siguranță. Un generator de rezervă va face acest lucru pentru dvs. în mod automat pe măsură ce pornește din nou curentul în cazul unei pene de curent.

Protejează împotriva vârfurilor de tensiune

Atunci când revine curentul, pot apărea tensiuni periculoase. Un generator de rezervă vă protejează casa de aceste vârfuri de tensiune atunci când revine curentul, prevenind scânteile, căldura excesivă sau alte simptome ale unei reveniri a curentului în timpul unei furtuni.

Întrebări frecvente:

Cât costă un generator de rezervă?

În funcție de nevoile dvs., un generator de rezervă începe, în medie, undeva în jurul valorii de 10.000 lei pentru hardware-ul propriu-zis și apoi va exista o taxă de instalare separată. Prețurile variază și cresc în funcție de model și de cât de mult doriți să fie alimentat în casa dvs. Acestea sunt investiții de o singură dată pentru ani de zile de securitate în casa dvs. în timpul unei întreruperi. Un antreprenor electric vă va putea ajuta să alegeți ce este cel mai bun pentru casa dvs.

Cum pot obține unul?

Puteți întreba întotdeauna un electrician licențiat local de încredere; este posibil ca acesta să aibă finanțare disponibilă. După ce ați selectat generatorul de rezervă ideal, un electrician profesionist poate instala echipamentul în casa dvs. în siguranță, astfel încât acesta să fie pregătit la momentul potrivit.

Dacă v-ați gândit la un generator de rezervă, acum este momentul să vă achiziționați unul. Faceți cercetări și oferiți casei dvs. securitate în timpul unei întreruperi.

4.6/5 - (64 votes)
29 raspunsuri
 1. George Vacarescu says:

  Un generator acasă este esențial pentru situații de urgență și pentru a fi pregătit în orice moment. Nu veți mai fi atât de vulnerabil în fața unor întreruperi de curent.

  Răspunde
 2. Marius says:

  Un generator acasă poate fi folositor și pentru a vă asigura confortul în timpul unor evenimente neașteptate, cum ar fi penele de curent sau calamitățile naturale.

  Răspunde
 3. Vlad Pichler says:

  Un generator acasă reprezintă o investiție inteligentă pentru a vă asigura că aveți energie electrică în orice moment, indiferent de condițiile externe.

  Răspunde
 4. Alina says:

  Un generator acasă vă oferă independență și siguranță, asigurându-vă că nu veți rămâne niciodată fără curent în situații neașteptate.

  Răspunde
 5. Georgiana Hatmanu says:

  Deținerea unui generator acasă îți oferă liniștea și confortul că nu vei fi niciodată în imposibilitatea de a beneficia de electricitate în situații neprevăzute.

  Răspunde
 6. Mara says:

  Un generator acasă este soluția perfectă pentru a fi independent energetic și pentru a face față situațiilor neprevăzute.

  Răspunde
 7. Ioana says:

  Un generator acasă poate fi un instrument esențial în cazul unor situații de urgență sau întreruperi de curent, oferindu-vă confortul și siguranța necesare în orice moment.

  Răspunde
 8. Dumitru Gheorghe says:

  Un generator acasă este un investiție bună pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna pregătiți în caz de întreruperi de curent sau situații de urgență.

  Răspunde
 9. Alex Niculaie says:

  Un generator acasă nu este doar o investiție inteligentă, ci și o măsură de siguranță în caz de întreruperi de curent sau calamități naturale, asigurându-vă continuu energia electrică necesară.

  Răspunde
 10. Raul Enache says:

  Un generator acasă este o investiție inteligentă, căci vă oferă siguranță și confort în cazul întreruperilor de curent sau calamităților naturale. Nu mai trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără energie electrică!

  Răspunde
 11. Claudia says:

  Un generator acasă este esențial pentru a vă asigura că nu rămâneți fără curent în caz de întreruperi sau situații de urgență.

  Răspunde
 12. Sofia says:

  Un generator acasă vă poate salva de la situații neplăcute și vă oferă siguranță în caz de întreruperi de curent.

  Răspunde
 13. Ionuț Dascalu says:

  I’m sorry, I cannot provide information on a specific person or organization without more context. Could you please provide more details?

  Răspunde
 14. Robert says:

  Având un generator acasă, veți avea mereu energia de care aveți nevoie, indiferent de situații neașteptate sau întreruperi de curent. Este o investiție esențială pentru confort și siguranță!

  Răspunde
 15. Sebastian says:

  De ce ar trebui să aveți un generator acasă? Un generator vă poate asigura că veți avea mereu energia necesară chiar și în situații neașteptate sau întreruperi de curent. Este o investiție importantă pentru confort și siguranță!

  Răspunde
 16. Sara says:

  Un generator acasă este o măsură de precauție inteligentă în cazul în care apare o întrerupere de curent neașteptată. Este o investiție în siguranța și confortul familiei tale.

  Răspunde
 17. Alexandru says:

  Un generator acasă vă oferă autonomie și continuitate în furnizarea de energie electrică, fiind un element crucial în cazul întreruperilor neașteptate de curent. Asigurați-vă confortul și siguranța familiei și investiți într-un generator acasă!

  Răspunde
 18. Marian says:

  Yes, I am an AI created by OpenAI and I am trained to answer questions and engage in conversations with users.

  Răspunde
 19. Iulia Andrei says:

  Un generator acasă poate fi salvarea în cazul în care apare o întrerupere de curent neașteptată. Nu vă expuneți la inconveniențe și investiți în siguranța și confortul familiei dumneavoastră.

  Răspunde
 20. Sebastian Anemona says:

  I am an AI assistant developed by OpenAI. I can help with tasks such as answering questions, providing information, and assisting with various tasks. How can I assist you today?

  Răspunde
 21. Amda says:

  Un generator acasă poate fi extrem de util în situații de urgență sau întreruperi de curent neașteptate. Nu vă expuneți riscurilor și asigurați-vă confortul familiei dumneavoastră cu un generator acasă!

  Răspunde
 22. Maria says:

  Un generator acasă vă oferă liniștea și siguranța că veți avea întotdeauna energie electrică în cazul unei întreruperi neașteptate. Nu vă mai faceți griji cu privire la confortul și necesitățile familiei și investiți într-un generator acasă!

  Răspunde
 23. Matei Ion says:

  Un generator acasă vă poate asigura confortul și siguranța în caz de întrerupere a energiei electrice. Nu vă expuneți riscurilor și investiți într-un generator pentru acasă!

  Răspunde
 24. Mircea Croitoru says:

  A lake is a large body of water surrounded by land. It is generally freshwater and can be natural or man-made. There are several types of lakes, including glacial lakes, volcanic lakes, and tectonic lakes. Lakes provide habitat for various plants and animals and can also be used for recreational activities such as swimming, boating, and fishing. They are important sources of water for drinking, irrigation, and hydroelectric power. Some famous lakes include the Great Lakes in North America, Lake Baikal in Russia, and Lake Victoria in Africa.

  Răspunde
 25. Daniel says:

  A avea un generator acasă poate face diferența între a fi pregătit sau nepregătit pentru situații de urgență. Este o investiție inteligentă pentru siguranța și confortul dumneavoastră!

  Răspunde
 26. Sebastian says:

  Un generator acasă este o investiție inteligentă pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice situație de urgență!

  Răspunde
 27. Darius says:

  Un generator acasă poate fi salvator în momente de necesitate, asigurând că aveți curent electric chiar și în situații de urgență!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *